Vacature

Machinebedienaar verspaning - METAAL - DAG

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 887

Update: 18-08-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Wij kijken uit naar een machinebedienaar voor de verspaningsafdeling, dit voor CNC frezen, boren, tappen en bewerkingen op de zaagmachine. Dit voor een klant in de metaalsector, gekend bij industriële bedrijven (treinbouw, agrarische machines, verpakkingsmachines, ...) - Uw weekend kan je extra vroeg ingezet worden, de vrijdag ben je namelijk reeds om 14u00 gedaan met werken. - Ervaring is absoluut geen vereiste, natuurlijk is dit wel mooi meegenomen. Het belangrijkste naast je kennis van de metaalsector en planlezen is een goede motivatie, drive en de wil om bij te leren.

Profiel

- Opleiding en of ervaring in de metaalsector - Planlezen - Goede kennis van het Nederlands of het Engels - Zelfstandig kunnen werken - Technische achtergrond

Wij bieden

Tewerkstelling binnen een gekend metaalbedrijf in de ruime regio van Tielt. Na een positieve periode via QUALITY TIELT verkrijg je je vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.