Vacature

Machinebediener

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1919

Update: 31-05-2022

default

Cynthia Vanderhaeghen

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als machinebediener sta je in voor het bedienen van een machine die gordijnen produceert. - Aan de hand van de bestelbon, zorg je ervoor dat de stoffen correct worden samengesteld. - Je zorgt voor een fijne afwerking van onze producten.

Profiel

- Ervaring in de textielsector is mooi meegenomen, maar is niet vereist. - Sowieso heb je feeling wat stoffen betreft of wil je dit aanleren. - Lever je graag fijn werk af, vind je een sublieme afwerking uiterst belangrijk? - Wil je terecht komen in een warm en hartelijk team waar je alle kneepjes van het vak volledig aangeleerd krijgt? - Aarzel dan niet om te solliciteren! - Verder is het belangrijk om goed in het Nederlands of Engels te communiceren en dat je gemotiveerd bent om met volle goesting aan de interne opleiding te starten.

Wij bieden

- Wij nemen de tijd om jou de job van A tot Z aan te leren. - Daarnaast kun je rekenen op een mooie verloning, aangevuld met maaltijdcheques. - Na 2 jaar anciënniteit kun je rekenen op een verhoging van de maaltijdcheques. - Je hebt recht op 20 verlofdagen, aangevuld met anciënniteitsdagen. - Om de balans tussen werk en privé helemaal in evenwicht te houden, werk je dagelijks van 08u00 tot 16u30 en op vrijdag maar tot 14u00. - Per dag heb je een half uurtje pauze over de middag. - Bovenop dit alles, bieden we jou voldoening van je werk!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.