Vacature

Machineoperator profileerlijn - 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2532

Update: 09-05-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je maakt de nodige registraties in MII/SAP. Je vraagt de bestelling op in MII en stuurt de gewenste aantallen en lengtes naar de machine. Je doet de voorgeschreven metingen en vergelijkt deze met de toleranties. Je regelt bij waar nodig. - Je verpakt het eindproduct volgens de verpakkingsinstructies. - Je bevestigt in MII wat je gemaakt hebt. - Je voert de afgewerkte producten af via de rolbrug of heftruck. Hierbij doe je de nodige registraties d.m.v. scanning.

Profiel

- Je hebt een technische opleiding gevolgd of bent gelijkwaardig door ervaring. - Je weet hoe je een heftruck moet besturen. - Als je een heftruckattest kunt voorleggen, heb je een streepje voor. - Ook ervaring met een rolbrug is meegenomen. - Je werkt altijd op een veilige manier en hebt aandacht voor kwaliteit. - Je werkt graag zelfstandig.

Wij bieden

- Een filevrije job in de buurt van Brugge. - Een fulltime aanbieding in een dynamisch en internationaal bedrijf. - Een aantrekkelijk salarispakket. - Extralegale voordelen zoals een groeps en hospitalisatieverzekering. - Maaltijdcheques. - Mogelijkheid om een fiets te leasen. - Veel ruimte voor eigen initiatief. - Een flexibele werkomgeving. - Teambuildings en bedrijfsevents. - De kans om bij te leren en door te groeien. - Je werkt voor een ecologisch bewust bedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.