Vacature

Machinesteller

Contracttype: Nachtwerk, Dagwerk

Referentie: 2127

Update: 05-07-2022

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je voert matrijswissels uit volgens planning en start de machine op na een set up of defect. - Je voert controles uit en geeft volgens de instructies productie vrij. - Je vangt de eerste productie en procesproblemen op. - Op aanvraag voer je proefspuitingen uit op productiematrijzen. - Je zal de operators begeleiden bij het uitvoeren van hun taak. - Je staat in voor het uitvoeren van kleurwissels en het aanleggen van - kleur- en werkstandaards. - Indien nodig ontruim je volle baskets mbv een stapelaar, los je de operators af en voer je kwaliteitscontrole uit.

Profiel

- Je hebt voldoende technisch inzicht. - Je kan medewerkers aansturen, begeleiden en motiveren op een coachende manier. - Je bent in staat om een probleem te duiden in zijn verbanden en efficiënt op zoek te gaan naar de beste oplossing. - Je bent gedreven, alert en kan zelfstandig werken. - - Vakmanschap en nauwkeurigheid zijn voor jou belangrijk. - Je hebt affiniteit met kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. - Je bent flexibel, stressbestendig en stipt. - Je bent bereid om in de vaste nacht te werken na de inwerkperiode. - Nodige ervaring als operator. - Basiskennis spuitgieten of bereid om praktijkgerichte basiscursus te volgen. - Brevet stapelaar / heftruckbestuurder en rolbrugbediener (of bereid dit te volgen)|- A2 of A3 mechanica of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Je kan rekenen op een boeiende en veelzijdige werkomgeving binnen een internationale context. - Je komt terecht in een moderne en goed uitgeruste werkplaats. - Je inzet en deskundigheid belonen wij met een concurrentieel salarispakket.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.