Vacature

Magazijnier - bulk lossen

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2242

Update: 19-08-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor het lossen van de bulk vrachtwagens. - Ontvangst van bulkleveringen en goede controle van de geleverde olie. - Juiste labels klaarmaken inclusief batchcode, productnaam en densiteit. - Wegplaatsen van goederen op een ordentelijke manier. - Staalafname van olie en organisatie van deze stalen. - Wegen van bepaalde vrachten. - Je staat in voor magazijnwerk en magazijnonderhoud. - Je waakt steeds over orde en netheid aan bulkzone bij de tanks in het magazijn en de productieafdeling. - Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en ben je steeds bereid collega's te helpen waar nodig.

Profiel

- Je hebt ervaring met de heftruck. Ervaring met de reachtruck is een pluspunt, of je bent bereid het attest te behalen. - Je hebt ruimtelijk inzicht, en kan snel en nauwkeurig werken. - Je werkt op een propere en correcte manier, gedreven en met oog voor detail. - Je bent flexibel ingesteld, en kan in team werken. - Je spreekt vloeiend Nederlands. - Je bent gemotiveerd om een perfect afgewerkt product aan te leveren voor de wereldwijde klant. - Je bent stressbestendig en blijft collegiaal, ook op drukke momenten. - Bij problemen of vragen ga je steeds op zoek naar de oplossing.

Wij bieden

- Werkuren: 8u tot 16u30 en vrijdag om 15u30 gedaan. - Een marktconforme verloning en extra voordelen. - Verlof gespreid in teamoverleg, op feestdagen alsook laatste week van december gesloten. - Een tof team, met mogelijkheid deel te nemen aan teamactiviteiten. - Interne opleiding.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.