Vacature

Magazijnier - dagwerk

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 765

Update: 26-05-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een jong en dynamisch bedrijf in de sector van tuinaanleg en groenvoorziening zijn wij op zoek naar een gedreven, gemotiveerde en initiatiefnemende magazijnier. Als magazijnier heb je zeker en vast ervaring met de heftruck (attest niet vereist); je hebt handen aan je lijf en gaat fysiek werk niet uit de weg; je bent zeer stressbestendig ingesteld en kan tegen een gezellige drukte.Kortom je wilt werken en je hebt geen schrik van flexibele uren. Men dient namelijk te werken van 06u30-18u00, recuup kan opgenomen worden tijdens de rustigere maanden (ideaal voor verlof, opvang kinderen, ...).

Profiel

Volgende termen zijn je niet vreemd: initiatief nemen, gemotiveerd, gedreven, hands on, DOENmentaliteit, flexibel, handen uit de mouwen steken; stressbestendig, ...

Wij bieden

Disaghor Dockx, met vestigingen in Ruiselede, Mechelen en Munsterbilzen, is voor professionele tuinaannemers en groothandels dé referentie op het vlak van tuinaanleg en groenvoorziening. Met een groot en divers assortiment aan kwalitatieve producten, materialen EN advies op maat bedienen we de professionele groensector over gans België.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.