Vacature

Magazijnier - dagwerk

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 790

Update: 16-06-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant in groei zijn wij op zoek naar een magazijnier met verantwoordelijkheid. - Als magazijnier beheer je het magazijn, beheer je de stockage. - Er is een afwisselende uurregeling, de ene week werk je van 08u00 tot 17u30, de andere week van 13u00 tot 21u00. - Takenpakket: Klaarzetten materiaal; Stockbeheer; Opvolgen uitgeleende machines; Melden defecten teruggekeerde materialen; Verzorging van orde, netheid en structuur; Up to date houden van gebruiksinventaris; Afhalen en ontvangst van leveringen; Controle uitvoeren van materiaal en middelen (voorgeschreven procedure); Correcte stockage van gevaarlijke stoffen en producten; Sorteren van afval. - Rapportage en communicatie naar magazijnsverantwoordelijke.

Profiel

- Technische kennis van materialen - Liefde voor orde, netheid en structuur - Zelfstandige werker die stressbestendig is - Goede kennis van de Nederlandse taal - Rijbewijs B, BE - Communicatieve vaardigheid voor aansturing van mensen - Basiskennis Office-Paketten

Wij bieden

Tewerkstelling in een groeiende onderneming met kans op een vast contract. Marktconforme verloning met ecocheques (eenmaal vast contract hospitalisatieverzekering).

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.