Vacature

Magazijnier grondstofbevoorrading | DAG

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2642

Update: 06-09-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je zorgt er met jouw collega voor dat onze machines van de juiste grondstoffen worden voorzien. Dit is manueel werk, waarbij je zakken grondstoffen gaat opensnijden en deze in grote voorraadbakken zal doen. - Je staat ook in voor het mixen van verschillende soorten grondstoffen. - Op termijn krijg je een reachtruckopleiding.

Profiel

- Je spreekt zeer goed Nederlands. - Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken!

Wij bieden

- Droom je ervan te werken in een kleiner familiebedrijf die toch een grote speler is op de markt? - Een bedrijf die de missie “We willen niet de grootste zijn, wel de beste” draagt? Dan moet je hier zijn, onze klant is namelijk de grootste strevers in dee sector. - Je komt terecht in een financieel gezond bedrijf waar initiatief en zelfstandigheid aangemoedigd wordt. - Een mooi salarispakket met een tal van extralegale voordelen is de kroon op het werk. - De extra verlofdagen, feestdaggeschenken & teamactiviteiten die je bekomt zijn uiteraard ook mooi meegenomen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.