Vacature

Magazijnier Grondstoffen

Referentie: 643

Update: 19-03-2021

default

Lore Duyck

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als magazijnier op de afdeling van de grondstoffen sta je in voor het lossen en laden van vrachtwagens.- Je plaatst de grondstoffen op stock en scant deze op de juiste locatie. - Aan de hand van de planning voorzie je de nodige grondstoffen aan de machines in de productie. - Ook ben je verantwoordelijk voor het stockbeheer van de lege paletten. Naast dit alles volg je het afvalbeleid op. - Je brengt structuur en organisatie in ‘jouw’ magazijn

Profiel

Als magazijnier in ons bedrijf kan je heel zelfstandig werken en weet je als geen ander prioriteiten te stellen.- Je bent van nature uit iemand die houdt van structuur en organisatie. - Je ziet werk, hebt inzicht en beschikt over enkele jaren ervaring als magazijnier. - Enkele jaren ervaring met een heftruckattest is noodzakelijk, attest is een plus. - Ben je bovendien milieubewust dan is dit een meerwaarde! - Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands en hebt noties Frans en Engels.

Wij bieden

Je werkt in een voltijds dagregime (7u30-12 en 12u30-16u) binnen een filevrije omgeving. We bieden jou een gevarieerde job, op lange termijn met een aantrekkelijk loonpakket met maaltijdcheques, anciënniteitsdagen, collectief verlof en 12 extra vakantiedagen vrij te kiezen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.