Vacature

Magazijnier - heftruckattest - dagwerk

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 733

Update: 12-05-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een voedingsbedrijf, gelegen in Wingene, zijn wij op zoek naar een voltijdse magazijnier. Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen, voor het klaar plaatsen van de orders, pallets uit de productie voorzien van de correcte plaats in de koeling of diepvries. Via een computersysteem volg je al de producten en voorraden op, alsook voltooi je de administratieve taken van de CMR en leveringsbonnen. Als magazijnier heb je ervaring met een elektrische stapelaar en heftruck (attest).

Profiel

Je hebt zicht op orde, netheid en kwaliteit. Ervaring heb je met een elektrische stapelaar en een heftruck (attest). Je beschikt over computervaardigheden voor voorraadbeheer, CMR en leveringsbonnen. Een tewerkstelling van 08u30-16u30 tijdens de week is mogelijk voor je. Je hebt een zeer goede kennis van de Nederlandse taal, alsook heeft u een basiskennis van de Franse taal. |Geen specifieke opleidingsvereiste, motivatie is des te belangrijker!

Wij bieden

Een tewerkstelling in een gekend en bloeiend voedingsbedrijf te Wingene. Je krijgt de nodige verantwoordelijkheid en zelfstandigheid op de job. Een mooie tewerkstelling in daguren zonder weekendwerk.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.