Vacature

Magazijnier in afwisselende ploeg

Referentie: 1801

Update: 26-04-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je werk tin onze afdeling verzending. Organiseert het klaarzetten en vertrekken van onze producten. Je rijdt met de heftruck en zet hiermee de producten op de juiste plaats en volgorde. Je werkt actief met een scansysteem en hebt een scherp oog voor het zien van afwijkingen. Je maakt deel uit van het team en je hebt veel contact met verschillende collega's uit verschillende afdelingen. Je komt ook in contact met chauffeurs.

Profiel

Een enthousiaste medewerker die met een heftruck kan rijden of hiervoor aanleg heeft en dit wil leren. Jij hebt logisch inzicht en oog voor detail. Je durft de handen uit de mouwen te steken. Je staat open voor het volgende uurrooster: maandag, dinsdag en woensdag van 11u00 tot 19u00 Donderdag en vrijdag van 13u00 tot 21u00

Wij bieden

Verloning is aangepast volgens uw ervaring en volgens uw kennis.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.