Vacature

Magazijnier - heftruckchauffeur (m/v)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2272

Update: 09-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor een accuraat stockbeheer - Je volgt de voorraden op en bestelt tijdig grondstoffen en bijhorende producten. - Je bent verantwoordelijk voor het receptioneren van goederen, de opname ervan in het magazijn en de bijhorende tracing, conform de richtlijnen van de voedingsindustrie. - Je hebt een bijzondere aandacht voor orde en netheid in de magazijnen en de diepvriezers. Je levert een belangrijke bijdrage in de verdere automatisering van de verwerking van de grondstoffen via een scanning systeem.

Profiel

- Je genoot een relevante opleiding maar nog belangrijker is jouw ervaring als mazijnier / stockbeheerder. - Je bent hands on, je bestuurt een heftruck en je steekt de handen uit de mouwen in het belang van een werkomgeving waarbij hygiëne uiterst belangrijk is. - Je bent IT minded en je werkt vlot met de computer. - Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, gebaseerd op ownership en vertrouwen, je bent stressbestendig en een loyaal ingestelde teamplayer.

Wij bieden

- Je werkt gewoonlijk overdag van 7u tot 15u30. - Een prachtige job in een groeiend en gezond bedrijf - Een aangename werksfeer met toffe collega’s - Marktconforme verloning.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.