Vacature

Magazijnier - Matrijzenbeheerder Metaal - dagwerk

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 872

Update: 15-07-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een klant in de metaalsector zijn wij op zoek naar een magazijnbeheerder, dit voor het luik van de matrijzen. Als matrijzenbeheerder ben jij verantwoordelijk, hoe de titel het noemt, voor de matrijzen. Je leent deze uit aan de medewerkers, zorgt ervoor dat de matrijzen na gebruik tijdig terug op hen plaats staan. De verschillende matrijzen ken je goed van grootte, zo kunt u onmiddellijk de correcte matrijs meegeven op vraag van de collega. Je bent verantwoordelijk dat de matrijzen terug schoon zijn en klaar voor gebruik geplaatst worden. Aansturing gebeurd door de afdelingsverantwoordelijke.

Profiel

Je bent een zelfstandige werker, die gemotiveerd, verantwoordelijk en leergierig is ingesteld. Je hebt liefde voor kwaliteit en vakmanschap. Ook zijn de termen ordelijkheid en structuur niet onbekend voor u. Je haalt voldoening uit efficiënt werken, uit ordering en zaken te systematiseren. Van jezelf eis je orde en netheid en lever je taken af op een uitstekende kwaliteit. Zelfstandigheid is een must in deze job, alsook vormt een heftruckattest een groot pluspunt.

Wij bieden

Tewerkstelling in een een gekend familiebedrijf te Tielt waar men een hecht team vormt! Mooie verloning naar de metaalsector toe.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.