Vacature

Magazijnier / onderhoud MET rijbewijs B & C

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 580

Update: 23-02-2021

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een gekend transportbedrijf te Tielt zijn wij op zoek naar een gedreven, gemotiveerde, vriendelijke magazijnier met rijbewijs B & C. Combinatie van heftruck / magazijnier / onderhoud --> Veel variatie in de job dus!Als magazijnier sta je in voor het onderhoud van de bestel- en vrachtwagens, voer je wissels uit tussen de verschillende vestigingen, ontvang je de goederen en bedien je de klanten, je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens, beheer je algemeen het magazijn, bewaar je orde en netheid binnen het magazijn.

Profiel

- Kennis van het wegennet - Fysiek tot veel in staat - Ervaring met auto's en vrachtwagens - HT-attest (pluspunt) - Rijbewijs B & C (must) - Flexibele inzet --> woonachtig in de regio van Tielt - Orde, netheid en veiligheid komen op de eerste plaats - Klantencontact - Goede kennis van de Nederlandse taal|Motivatie en inzet zijn des te belangrijker!

Wij bieden

- Een tewerkstelling in een stabiel transportbedrijf te Tielt, een dynamisch team. - Een aantrekkelijke verloning wordt voorzien in ruil voor motivatie en inzet.- Na een positieve periode via QUALITY TIELT een vast contract. - Bij opstart een wekelijkse verloning.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.