Vacature

Magazijnier tussenstock

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 1148

Update: 18-11-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als magazijnier mag je rekenen op een uitgebreid takenpakket. Je wordt hoofdzakelijk ingezet als magazijnier in magazijn tussenstock (afgewerkte producten) maar in functie van drukte of afwezigheid werk je ook in het magazijn inkomende goederen.- Onthaal van chauffeurs aan de juiste poort zowel bij magazijn tussenstock als magazijn inkomende goederen. - Inboeken van afgewerkte producten in ons ERP-Systeem (Navision). - Tijdelijk stockeren van afgewerkte goederen met de reachtruck en heftruck. - Orderpicken van afgewerkte producten en klaarzetten voor verzending naar klant of intern transport naar onze vestiging in Wielsbeke. - Opmaken van transport documenten. - Bediening van wikkelfolie machine. - Controle kwaliteit van inkomende goederen. - Controle van de levernota met inkooporder in Navision, bij afwijkingen dient de aankoopdienst op de hoogte gebracht te worden. - Lossen van vrachtwagen volgens instructies, correct inboeken van de grondstoffen in Navision. - Stockage van de goederen op de juiste plaats (volgens prioriteit) met de reachtruck en heftruck. - Bevoorrading van de verschillende productielijnen, met de heftruck.

Profiel

Je respecteert de veiligheidsvoorschriften zoals het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen, intern verkeersplan volgen en de instructies voor de heftoestellen zorgvuldig toepassen. - Je hebt een aantal jaren stabiele werkervaring als magazijnier. - Je beschikt over een heftruck- en reachtruckervaring. - Je werk zeer nauwkeurig en gestructureerd. Je bent in staat steeds het overzicht te behouden in drukke periodes. - Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal, belangrijk voor een correcte administratie. - Werken met de computer kent voor jou geen geheimen. Kennis van Navision is een pluspunt.

Wij bieden

- Tewerkstelling in 2 ploegen. - Jobzekerheid in een groeiende onderneming. - Grondige interne opleiding. - Aantrekkelijke loonsvoorwaarden aangevuld met maaltijdcheques. - Tewerkstelling van 40 uren per week met 12 betaalde ADV-dagen per jaar. - Je wordt tewerkgesteld in onze site te Waregem.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.