Vacature

Magazijnmedewerker - orderpicker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 716

Update: 30-04-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een klant gespecialiseerd in schoonmaakproducten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, gedreven, enthousiaste, ... magazijnier-orderpicker.Als magazijnier (deel uitmaken van team 7 à 8 man) sta je in voor picken van de goederen (manueel, scansysteem) volgens de geleverde bestelbonnen. Dit met een elektrische transpallet en / of met een heftruck (ervaring is vereist).De uren tijdens de dag verlopen via een beurtrol systeem. Ten vroegste een opstart van ongeveer 07u30, eind is ten laatste om 18u00.Wat is uw werkregime? Dagwerk (variabele uren 07u30-18u00) zonder weekendwerk.

Profiel

- Ervaring met heftruck en elektrische transpallet - Ervaring in orderpicking met scansysteem - Goede kennis van de Nederlandse taal (interpretatie bestelbonnen) - Collegiaal|Motivatie en werkwilligheid is belangrijkste!

Wij bieden

Een tewerkstelling binnen een toonaangevend familiebedrijf gespecialiseerd in, alles met en rond, schoonmaakproducten.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.