Vacature

Market Operations Specialist

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1904

Update: 13-05-2022

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je hebt een trekkersrol in reilen en zeilen marktcommunicatie met de netbeheerders. - Analyse doen op de contractstatussen, waardoor je uitval oplost bij de marktberichten. - Rapporteren aan de regulatoren over onze klantenportefeuille. - Jaarlijkse overleggen met de regulatoren bijwonen over deze rapporteringen. - Als expert in je domein collega's adviseren via tickets. - Contact opnemen met de netbeheerders waar nodig. - Testing nieuwe features met je collega's. Dit gaan van API wijzigingen richting het ERP pakket tot ontwikkeling van nieuwe producten voor de energiemarkt.

Profiel

- Je bent nauwkeurig en precies, zodat de facturatie en rapportering vlot kunnen verlopen. - Je kan documenten analyseren en gaat hiermee aan de slag. - Nadat je ingewerkt bent, kan je jouw werk zelf organiseren. Hierbij krijg je ondersteuning van je collega's. - Je brengt proactief zelf voorstellen tot verbeteringen aan. - Aangezien je ook contact hebt met de netbeheerders in Wallonië, kan je je zowel mondeling als schriftelijk uitdrukken in het Frans.

Wij bieden

- Een mooie uitdaging met verantwoordelijkheden in een dynamisch team. - Een loopbaan in een groeiend, Belgisch bedrijf in een heel boeiende sector. - Tewerkstelling in een fantastische werklocatie. - Een fulltime job van 38u/week en hierbij 13 ADV dagen. - Een aantrekkelijk en ruim salarispakket met tal van voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, uitgebreide hospitalisatieverzekering,...).

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.