Vacature

Marketing coördinator

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2463

Update: 10-02-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je verzorgt de coördinatie van verschillende campagnes met bestaande uitgevers en andere partnerbedrijven (online en offline): je vraagt offertes op, plant de opmaak van advertenties in en volgt alle deadlines nauwkeurig op. - Je gaat na of de inhoud op de verschillende portaalsites waarmee we samenwerken nog steeds correct is en stuurt bij waar nodig. - Je gaat op zoek naar nieuwe (online) media en trends. - Je helpt mee met het bedenken van acties en campagnes. - Je bent ons centraal aanspreekpunt voor het online zetten van alle inhoud op onze website en onze webshop. De teksten worden je aangeleverd, maar je hebt een scherp oog voor creatieve titels die goed scoren voor SEO. - Je bent ook de schakel tussen je werkgever en de websitebouwer: je hebt technisch inzicht in de achterliggende processen om zo goed te weten hoe je aanpassingen op de website kan briefen en de uitvoering ervan kan opvolgen. - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van verschillende jobcampagnes, zowel print als online. - Je zorgt voor een tijdige aangifte aan gemeentes wanneer een folder huis aan huis wordt verdeeld. - Je houdt van een gevarieerd takenpakket en je helpt mee samen met je collega's bij allround marketingtaken: POS materiaal, voorbereiding beurzen, administratie,...

Profiel

- Je bent gepassioneerd door alles wat met marketing te maken heeft. - Je hebt oog voor detail in alles wat je doet en bent proactief. - Je bent administratief sterk. - Je kan zelfstandig, planmatig en resultaatgericht werken en hebt een analytische geest. - Kunnen werken met het Adobe pakket is een groot pluspunt. - Je bent sterk in Nederlands en Frans (mondeling en schriftelijk).

Wij bieden

- Ruimte en tijd om je expertise verder op te bouwen en bij te leren via zowel interne als externe opleidingen. - De kans om mee vorm te geven aan een marketingteam in volle ontwikkeling en een bedrijf dat sterk aan het groeien is. - Goede verloning en extralegale voordelen aan het einde van de maand.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.