Vacature

Marketing Expert

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2189

Update: 15-07-2022

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je coördineert de marketing planning en stemt af met de Sales & Marketing director. - Je volgt het financiële plaatje op van alle marketing activiteiten. - Daarnaast waak je als een leeuw(in) over het brand en de uitvoering hiervan intern en extern bij derden. - Je durft ook al eens je laarzen aan te trekken om samen met de sales op zoek te gaan naar de ideale tools voor onze distributeurs. - Je bent het startpunt voor alle marketing projecten en stemt af met je collega’s of externe partijen die ons bijstaan. - Je bent gebeten door de digitale trends en zet hier mee de lijnen uit om de juiste kanalen met de juiste content te connecteren. - Je kruipt al graag eens in je pen om onze technische informatie om te zetten tot pareltjes die zelfs je oma kan verstaan. - Je coördineert alle werkzaamheden van de afdeling en stuurt 2 medewerkers aan.

Profiel

- Je bent gebeten door marketing in al haar facetten (digital, offline, beurzen & events …). - Je hebt zin om mee je laarzen aan te trekken en te bouwen aan het "brand” en marketing strategie en daar ook je verantwoordelijkheid in te nemen. - Je hebt een bachelor diploma in Marketing, communicatie of een aanverwante richting - Je hebt reeds een 3 tal jaren ervaring op je professionele teller. Een eerste leidinggevende ervaring is een bijkomende plus. - Je werkt graag in een commerciële omgeving in overleg met een dynamisch sales team. - Je kan vlot overweg met bestaande en nieuwe digitale kanalen (social media, CMS, andere online tools). - Je hebt een sterk organisatievermogen en kan duidelijke structuren aanbrengen. - Je bent flexibel ingesteld, creatief, klantgericht en communicatief met een proactieve houding. - Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Engels en Frans. Andere talen zijn plus.

Wij bieden

- In deze gevarieerde functie maak je deel uit van een gedreven team, waar eigen inbreng en initiatief sterk worden gewaardeerd. - Je komt terecht in een boeiende en internationale omgeving men een no nonsense, innovatieve en dynamische bedrijfscultuur. - Het bedrijf hecht aandacht aan de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt de ruimte om talenten verder te ontplooien. - Naast flexibele arbeidsvoorwaarden en 32 dagen verlof (20 + 12 ADV) bieden wij een aantrekkelijk salarispakket in overeenstemming met jouw ervaring en achtergrond, aangevuld met gsm, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, mogelijkheden tot telewerk en een CAO90bonusregeling.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.