Vacature

Marktplaatsspecialist

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1441

Update: 25-02-2022

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je analyseert het aantal clicks, de orders, de feedback en alles wat in digits kan gebruikt worden. - Je onderzoekt de weg die consumenten online volgen naar onze producten en eventuele hindernissen. - Je werkt reclamecampagnes uit, zoekt naar nieuwe partnerships en denkt voortdurend mee in het verhogen van de omzet. - Je hebt een nauwe samenwerking met de online verkoop via de eigen websitebeheer en collega's in de marketingafdeling.

Profiel

- Je hebt al enige ervaring met marketing. - Je bent iemand die graag bijleert. - Ervaring met marktplaatsen zoals Amazon is een stevige plus. - Een portie meertaligheid is zeker welkom.|- Diploma's en certificaten zijn leuk, maar er wordt vooral gekeken naar je talenten en je ervaring.

Wij bieden

- Het salaris wordt bepaald in samenspraak, in functie van je kennen en je kunnen. - Extralegale voordelen. - Opleidingen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.