Vacature

Matrijswisselaar Nacht

Contracttype: Nachtwerk

Referentie: 1701

Update: 04-04-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je bent bij dit bedrijf een uiterst belangrijke schakel om het productie- en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen: Je staat in voor de oplossing van lopende productieproblematiek aan verschillende spuitgietmachines of randapparatuur van de machines (robots, brekers, …). Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van matrijswissels samen met je collega’s. Je hebt een technische bacheloropleiding achter de rug in elektromechanica of je hebt een A2-diploma mechanische vormgeving op zak.

Profiel

Je hebt een technische bacheloropleiding achter de rug in elektromechanica of je hebt een A2-diploma mechanische vormgeving op zak. Je bent nauwkeurig in het oplossen van technische problemen en storingen. Kennis van PLC-sturing is een pluspunt. Al van toen je jong was, had je een passie voor machines, computers, motors etc. Je neemt initiatief, houdt ervan om dagelijks bij te leren en streeft naar kwaliteit.

Wij bieden

Droom je ervan te werken in een kleiner familiebedrijf die toch een grote speler is op de markt? Een bedrijf die de missie “We willen niet de grootste zijn, wel de beste” draagt? Dan moet je hier zijn, wij zijn namelijk de grootste strevers in onze sector. Bij dit bedrijf kom je terecht in een financieel gezond bedrijf waar initiatief en zelfstandigheid aangemoedigd wordt. Een mooi salarispakket met een tal van extralegale voordelen is de kroon op het werk. De extra verlofdagen, feestdaggeschenken & teamactiviteiten die je bekomt zijn uiteraard ook mooi meegenomen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.