Vacature

Matrijzenbeheerder

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1510

Update: 11-03-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Job omschrijving: In onze polyurethaanafdeling gebruiken wij duizenden matrijzen voor het maken van onze wielen. Als matrijzenbeheerder sta je in voor het correct beheer en gebruik van al deze matrijzen. Je zorgt voor een vlotte toevoer van matrijzen aan onze werkposten. Na gebruik zorg je voor het correct onderhouden en stockeren van de matrijzen. Een greep uit jouw takenpakket: Je koppelt de juiste matrijs aan de inkomende orders of maakt zelf de puzzel door verschillende grondplaten, mantels, centerkernen en gietkappen te combineren. Om dit optimaal te kunnen doen is het mooi meegenomen (vereist?) dat je technische tekeningen kan lezen en interpreteren. Je bevoorraadt onze werkposten met orders uit de planning van die week. In samenspraak met de werkvoorbereider van de voorgaande afdeling bepaal jij de detailplanning van de dag. Je biedt technische ondersteuning aan de operatoren bij (matrijs)problemen en denkt na over oplossingen om ze in de toekomst te vermijden. Je zorgt er voor dat de matrijzen in goeie conditie blijven door ze te reinigen voor ze terug in het magazijn gaan of je laat ze bijwerken in de draaierij. Je denkt mee aan verbeteringen binnen de afdeling, zowel op vlak van matrijsconcepten als naar indeling van het matrijzenmagazijn.

Profiel

Je beschikt over een technisch diploma 3e graad secundair. Je bent gemotiveerd, verantwoordelijk en leergierig. Je hebt een goed ruimtelijk inzicht. Je eist van jezelf orde, netheid, en een uitstekende kwaliteit van de afgewerkte taken. Je werkt graag zelfstandig en gestructureerd. Multitasken vormt hierbij geen uitdaging voor jou. Werkervaring: Minimum 6 maanden. Een heftruckattest is een pluspunt. |Talenkennis: Nederlands: goed kunnen spreken, begrijpen, lezen en schrijven

Wij bieden

Een familiebedrijf, waar inspraak en diversiteit centraal staan. Onze afdelingen vormen een hecht team. Gezien wij behoren tot de metaalsector (PC 111) geniet u een aantrekkelijk loon. Je hebt de kans om goede en uitdagende opleidingen te volgen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.