Vacature

Matrijzenmaker

Referentie: 2064

Update: 22-06-2022

default

Chloë Samain

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Op zoek naar iemand die matrijzen kan, wil maken op basis van de klant.

Profiel

- Je hebt een opleiding mechanische vormgevingstechnieken of werktuigmachines genoten of je bent gelijkwaardig door ervaring. - Ervaring met matrijzen en kennis van verspanende technieken is een pluspunt. - Je bent een leergierige technieker die houdt van uitdagingen en je hebt een sterk observatievermogen. - Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit. - Zelfstandig werken en een teamspeler zijn gaan voor jou hand in hand. - Veiligheid, orde en netheid staan bij jou voorop.

Wij bieden

- He komt terecht in een bedrijf waar de extrusiematrijzen worden ontworpen op maat van de klant, van profieltekening tot het afgewerkte product. - Deze firma beschikt over een eigen technicum om grote en kleine extrusiematrijzen te testen met de grondstof van de klant.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.