Vacature

Mechanieker vrachtwagenpark

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1445

Update: 01-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor de technische controle, het onderhoud en de herstellingen van het vrachtwagenpark. - Je onderzoekt de herstellingsaanvragen en bestekken. - Je beheert de voorraad wisselstukken. - Je koopt werkmateriaal aan. - Je hebt de leiding over de deeltijdse garagemedewerkers. - Je zorgt voor de correcte administratieve afhandeling van de werkfiches. - Je maakt deel uit van het team en steekt voortdurend ook zelf de handen uit de mouwen. - Je werkt zeer nauw samen met de Technical & Facilities Assistant, die de belangrijkste schakel is tussen garage en dispatching.

Profiel

- Ervaring in het onderhoud van vrachtwagens is een absoluut pluspunt. - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en bent in staat om een aantal mensen aan te sturen. - Je bent stressbestendig, flexibel en werkt nauwkeurig. - Je bent in staat om bepaalde zaken administratief correct af te handelen. - Je beschikt over een rijbewijs C. Rijbewijs CE is een pluspunt. - Je weet van aanpakken en hebt geen schrik om de handen vuil te maken. |- Je beschikt over een diploma automechanica met enkele jaren ervaring.

Wij bieden

- Een uitdagende job met verantwoordelijkheid. - Aantrekkelijk salaris.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.