Vacature

Mechanisch tekenaar

Referentie: 1019

Update: 08-10-2021

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je werkt in de designafdeling mee aan het uitwerken van basisontwerpen, revisies en uitbreidingen. Alsook de complete integratie van de verschillende plant componenten. - Onze uitdagende installaties laten jou toe jezelf uit te leven om de technische plannen voor inplanting, P&ID's, PFD's en isometrieën uit te voeren. - Je staat in voor de opmaak van de equipmentlijsten en de archivering van de tekeningen in het beheerssysteem. - De projectingenieurs integreren jouw werk in hun werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je de projectingenieur technisch ondersteunen.

Profiel

- Je beschikt over een grondige expertise in tekenwerk en materialenkennis, alsook een sterk ruimtelijk inzicht. - Je bent ervaren in projectbouw of toont een sterke interesse in het tekenen van piping constructies alsmede het tekenen en lezen van P&ID's, PFD's en isometrieën. - Nauwkeurigheid en autonomie typeren jouw persoonlijkheid. - De tekenpakketten Inventor en Autocad Mechanical vormen jouw 'ideale' actieterrein.

Wij bieden

- Je kan aan de slag bij een waargedreven familiebedrijf en marktleider in de industriële warmte- en luchttechnieken. - Transparantie, authenticiteit, open communicatie en ondernemerschap zijn kernwoorden in onze dagdagelijkse bedrijfsvoering. Je kan 'jezelf' zijn. - Interne en externe opleidingen en begeleidingen. - Motiverende en aantrekkelijke arbeidsomstandigheden en -voorwaarden. - Vaste verloning wordt afhankelijk van profiel en ervaring, aangevuld met competitieve, extralegale voordelen. - Ruimte voor zelfontplooiing en autonomie in een bedrijf in volle transitie. - Je kan beroep doen op een fietsleasing. - 12 extra compensatiedagen per jaar.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.