Vacature

Medewerker administratie en klantendienst

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2318

Update: 04-10-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent het aanspreekpunt van de klant en verwerkt dagelijks de bestellingen, zowel de telefonische bestellingen als de online bestellingen. - Je staat de klanten te woord bij eventuele vragen aangaande hun bestellingen, leveringen of facturatie. Na een opleidingsperiode ben je in staat om de bakkerij en patisserieproducten aan de klant voor te stellen en toe te lichten. - Je bent betrokken bij commerciële acties naar klanten of prospecten. - Je finaliseert dagelijks tegen deadline alle bestellingen in productiebonnen en leveringsbonnen. - Je doet diverse ondersteunende taken bij de administratie en boekhouding.

Profiel

- Je genoot een opleiding in een administratieve of commerciële richting, zo mogelijk aangevuld met enige relevante werkervaring. - Klantenservice en klantentevredenheid zijn je passie. Je bent ondernemend en positief ingesteld. - Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je ziet snel commerciële opportuniteiten. Je aarzelt niet om proactief voorstellen te doen en initiatieven te nemen. - Je bent stressbestendig en flexibel ingesteld, je werkt gestructureerd en nauwkeurig met oog voor detail en discipline. - Je komt terecht in een KMO cultuur waarbij een ‘hands on’ en ‘no nonsense’ mentaliteit sterke troeven zijn. - Je werkt vlot met de huidige communicatietools en officetoepassingen. - Een goede tweetaligheid (N/F) is een pluspunt. Je woont op een haalbare afstand van Tielt.

Wij bieden

- Een prachtige job in een groeiend en gezond bedrijf, een aangename werksfeer met toffe collega’s, een interessant werkschema gekoppeld aan een marktconforme verloning. - Je bent bereid volgens een beurtrolsysteem te werken in het weekend en op feestdagen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.