Vacature

Medewerker découpage - Dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1878

Update: 12-05-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Bij specifieke wensen van klanten rond afmetingen of verpakking ben jij verantwoordelijk voor het correct afmeten en het versnijden van de rollen weefsels. Daarna maak je deze nauwkeurig versneden producten klaar voor verzending: je maak een etiket voor verzending aan, voegt eventueel extra stalen of innaai-etiketten toe, je geeft de nodige gegevens in, in ons ERP-systeem en verpakt het geheel. Je leert hierbij goed de kwaliteiten en kleuren van onze linnen stoffen kennen.

Profiel

Je werkt zeer nauwkeurig. Kunnen snijden op draad is een groot pluspunt. Goede kennis van het Nederlands. Je bent administratief sterk en hebt bij voorkeur ervaring met een ERP-pakket. Je kan alle kleuren zien. Het fysieke aspect van de job schrikt jou niet af.

Wij bieden

Een zelfstandige functie met afwisseling. Een uitgebreide opleiding. Stabiele toekomstperspectieven in een financieel sterk familiebedrijf. Optie tot een vaste aanwerving met een goede verloning en extralegale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.