Vacature

Medewerker Human Resources

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1139

Update: 17-11-2021

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een organisatie te Ingelmunster kijken wij uit naar een medewerker Human Resources. - Je staat in voor de organisatie, uitvoering en opvolging van de Human Resources processen. Je biedt ondersteuning de verschillende afdelingen in de realisatie van het vooropgestelde HR beleid en geef mee vorm aan de verdere ontwikkeling van het HR beleid. - Samen met je collega medewerker HT vormt je een echte tandem en sta in je voor volgende taken. - Coördinatie, ondersteuning en opvolging van instroom en bezetting van medewerkers in de verschillende afdelingen. - Ondersteuning van de werkbegeleiders bij de coaching van de medewerker. - Coördinatie van HR projecten (optimalisatie, vernieuwing, digitalisatie). - Ontwikkeling en implementatie van VTO beleid (Vorming, Training en Opleiding). - Verdere ontwikkeling van HR beleid.

Profiel

- Bacheloropleiding met (ped)agogische scholing (maatschappelijk werk, personeelswerk, ...) of gelijkwaardig door diploma - Goede kennis MS Office - Organisatorisch, teamspeler, ... - Kennis van diverse HR domeinen; Teamwerk, coaching, motivatie en gespreksmethodieken; Verschillende leer en ontwikkelingsstijlen; Basiskennis sociale wetgeving.

Wij bieden

Voltijdse tewerkstelling binnen een onderneming te Ingelmunster

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.