Vacature

Medewerker magazijn

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2197

Update: 20-07-2022

default

Selena Vanherreweghe

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor de pickings van het magazijn. Je neemt het materiaal in ontvangst en stockeert deze op de correcte plaats. - Je zorgt ervoor dat het materiaal tijdig klaarligt voor de techniekers. - Je staat in voor het laden en lossen van materialen met de heftruck. - Je verzorgt de loketdienst en bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs. - Naargelang de noden van het magazijn kunnen aanvullende opdrachten tot je takenpakket behoren.

Profiel

- Je kan zelfstandig werken, bent klantvriendelijk en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. - Je hebt bij voorkeur een A2 opleiding of secundair onderwijs en hebt reeds 2 à 5 tal jaren werkervaring in een logistieke omgeving. - Je hebt heftruckervaring en bij voorkeur ben je in het bezit van een attest of ben je bereid deze te behalen. - Je bent PC minded. - Een technische achtergrond is een pluspunt.

Wij bieden

- Je komt terecht in een internationaal en stabiel bedrijf met een vlakke structuur waar ruimte is om autonoom te werken en jezelf verder te ontplooien. - Een stevige interne opleiding om nadien zelfstandig aan de slag te gaan. - Een marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en ecocheques, eindejaarspremie, groepsverzekering. - Werknemers staan centraal: naast events kan je genieten van een gratis griepvaccin en tal van kortingen op pretparken, kledingwinkels, etc. - 40 uren week met 1 betaald inhaalrustdag per maand.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.