Vacature

Medewerker(-ster) onwikkeling

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 1093

Update: 04-11-2021

Francoise

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een gekende onderneming te Tielt kijken wij uit naar versterking van het team, dit als medewerker/medewerkster ontwikkeling. - Opleiding wordt voorzien op de werkvloer, je dient wel te beschikken over een sterke affiniteit met de kleuren en heb je, bij voorkeur, genoten van een grafische opleiding. - Wat zal concreet uw takenpakket zijn? Zelfstandig drukken van proefstalen; Assisteren bij voorbereiding af te strijken inkt; Afwegen en inmengen van correcte formules; Controle op beschadigingen van de walsen; Rapportage aan de verantwoordelijke van de creatie.

Profiel

- Grafische opleiding (voorkeur) - Sterke affiniteit met kleuren - Zelfstandig werken - Oog voor detail zonder verlies van efficiëntie - Niet kleurenblind - Flexibele ingesteldheid - Beschikbaar voor tewerkstelling in 2 ploegen

Wij bieden

Een voltijdse tewerkstelling binnen een financieel gezond bedrijf te Tielt. Een boeiende functie met verantwoordelijkheid, ruimte voor initiatief en zelfstandig werken. Opleidingen worden blijvend voorzien overeenkomstig met behoeften en ambities.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.