Vacature

Medewerker stikken/snijden - DAG

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2403

Update: 09-12-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Binnen deze combinatiejob versnijd je weefsels en werk je deze af tot een kwalitatief product. - Als snijder kan je op draad snijden met de schaar of op maat via een passende snijmachine. Deze snijtaak wordt afgewisseld met een stikfunctie. - Als stikker geniet je een grondige opleiding met als resultaat het vlot en perfect kunnen uitvoeren van afwerkingen zoals schilderijzoom op een industriële stikmachine.

Profiel

- Precisie, netheid en teamwork zijn voor jou erg belangrijk. - Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en bent een doorzetter. - Je hebt het stikken onder de knie en wil hoogwaardige producten tot stand helpen brengen. - Je houdt van afwisseling en zelfstandig werken. - Het vlot overschakelen tussen verschillende taken is voor jou geen probleem.

Wij bieden

- Een uitgebreide opleiding. - Aangename werksfeer binnen het team. - Afwisselende job afhankelijk van de productie. - Stabiele toekomstperspectieven in een financieel sterk familiebedrijf. - Vaste aanwerving met goede verloning en extralegale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.