Vacature

Medewerker veiligheidspoortjes

Referentie: 1511

Update: 11-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Gezocht profiel: Medewerker veiligheidspoortjes in de polyurethaan afdelingJob omschrijving: Je bent een medewerker in onze polyurethaan afdeling. Je staat in voor het invetten van matrijzen, het gieten en het ontvormen van veiligheidspoortjes uit de matrijs en het ontbramen van de stukken. Ten slotte sta je ook in voor het monteren van deze poortjes en maak je deze klaar voor verzending of voor stockering in ons magazijn. Je wordt aangestuurd door de chef van de afdeling polyurethaan.

Profiel

Competenties: Je bent gemotiveerd, verantwoordelijk, leergierig en nauwkeurig. Je eist van uzelf orde en netheid, en een uitstekende kwaliteit van de afgewerkte taken. Je werkt graag zelfstandig en begrijpt de nood van goede communicatie. Je kan vlot overweg met een computer.

Wij bieden

Opstart en opleiding is mogelijk in dagrooster.Een aantrekkelijk loon (ploegpremie 10%) binnen de metaalsector (PC 111) met eindejaarspremie en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en anciënniteitsvoordelen. Een familiebedrijf, waar inspraak en diversiteit centraal staan. Onze afdelingen vormen een hecht team. Elke starter wordt via een intern opleidingstraject tot operator of specialist opgeleid.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.