Vacature

Meubelmaker/plaatser

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 281

Update: 25-02-2021

default

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Tielt wijn wij op zoek naar iemand met passie voor hout, namelijk een meubelmaker en/of plaatser.In het atelier sta je mee in het productieproces voor maatwerkmeubilair (in hout). Indien nodig ga je mee op verplaatsing voor plaatsing en montage van het meubilair.

Profiel

- Technische opleiding / beroepsopleiding houtsector - Ervaring als houtbewerker is een pluspunt, de motivatie en liefde voor hout is des te belangrijker! - Enthousiast - Technisch inzicht en vaardigheden - Zelfstandige werker - Ervaring met CNC-machine / kantellijn / ...|Technische opleiding / beroepsopleiding HOUT

Wij bieden

- Je wordt tewerkgesteld in een modern en verwarmd atelier. - Werken met up-to-date machines. - Toffe werksfeer in een dynamisch bedrijf. - Afwisselende en boeiende functie.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.