Vacature

Montagemedewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1874

Update: 12-05-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je staat in voor het monteren van allerhande wieltoepassingen (rem, vork, lager,...) Hierbij maak je deel uit van de laatste stappen in ons productieproces. Je hebt oog voor kwaliteit en voert nauwgezet kwaliteitscontroles uit. Hierbij is je streefdoel steeds een tevreden klant! Je werkt nauw samen met de magazijniers en onze dienst verzending. Je toont interesse in onze producten en leert onze diverse wieltoepassingen zo goed mogelijk kennen. Je kan productiebonnen correct interpreteren en het juiste product afleveren aan de verzending.

Profiel

Je bent gemotiveerd, leergierig en nauwkeurig. Je bent handig en praktisch aangelegd. Je eist van jezelf orde en netheid, en een uitstekende kwaliteit van de afgewerkte producten. Je werkt graag zelfstandig, maar ook in team. Je beschikt over een goed visueel geheugen. Diploma secundair onderwijs behaald. (TSO, BSO, …) Werkervaring: Minimum 6 maanden Nederlands: begrijpen, spreken, schrijven en lezen: goed

Wij bieden

Interim met optie vast na gunstige interimperiode. Tijdregeling: voltijds in dagwerk (38u/week), steeds vrij op vrijdagnamiddagje komt terecht in een familiebedrijf, waar inspraak en diversiteit centraal staan. Onze afdelingen vormen een hecht team. Gezien wij behoren tot de metaalsector (PC 111) geniet je van een aantrekkelijk loon. Je krijgt de kans om goede en uitdagende opleidingen te volgen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.