Vacature

Montagemedewerker op verplaatsing

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 477

Update: 18-02-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde montagemedewerker waar wij naar op zoek zijn?Als montagemedewerker ga je op verplaatsing naar verschillende werven binnen West- en Oost-Vlaanderen. Dit voor montage van industriële ventilatie en stofafzuigingen.

Profiel

- Je bent niet bang om initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te dragen. - Je bent een echte durver, gelet op de veiligheidsnormen!, en hebt geen hoogtevrees. - Je hebt een positieve ingesteldheid en komt met plezier naar het werk. - Je bent een rasechte teamplayer, maar zelfstandig werken kan je ook. - Je beschikt over een portie gezond redeneervermogen en stel zelf mogelijkheden voor.- Je beschikt over een rijbewijs B om zich te verplaatsen over West- en Oost-Vlaanderen en je hebt kennis van de Nederlandse taal. |Motivatie en ervaring zijn des te belangrijker dan de opleiding! Opleiding in de metaalsector is natuurlijk een grote troef.

Wij bieden

Een tewerkstelling in een mooi, stabiel en dynamisch team binnen een familiaal bedrijf. Kans op een vast contract na een positieve evaluatie tijdens de interimperiode.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.