Vacature

Montagewerker - Metaal

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 719

Update: 03-05-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een metaalbedrijf in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een gedreven, gemotiveerde montagemedewerker.Als montage medewerker sta je in voor het monteren van allerhande producttoepassingen, je bent één van de laatste schakels in het productieproces. Je hebt oog voor kwaliteit en voert de voorgeschreven kwaliteitscontroles uit. Er is een nauwe samenwerking met de magazijnmedewerkers en de dienst verzending.

Profiel

- Correcte interpretaties van de productiebonnen (in het Nederlands) - Interesse in de metaalsector - Oog voor kwaliteit en detail - Fijn motorisch sta je sterk in je schoenen (fijne vingermotoriek) - Je beschikt over een goed visueel geheugen --> montage en kwaliteitscontrole (ieder product, ander proces) - Zelfstandige werken met oog voor orde en netheid|Motivatie en engagement zijn des te belangrijker!

Wij bieden

Tewerkstelling in een familiebedrijf waar inspraak en diversiteit centraal staat, een goede teamsfeer. Aantrekkelijke verloning in dagwerk (38u/w).

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.