Vacature

Monteur bovenleiding

Referentie: 1692

Update: 30-03-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je wordt ingezet op onze verschillende werven waar je mee werkt aan de montage van de bovenleiding. We beschikken over de allernieuwste machines en materialen die je kan gebruiken om je job zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Je krijgt telkens de nodige opleidingen om met alle materialen te kunnen werken. Je werkt graag in ploeg en hebt geen problemen met dag-, nacht- en weekendwerk. Dit is echt een job die houden van variatie.Je taken bestaan ondere andere uit:Je bent verantwoordelijk voor het montagewerk van de bovenleidingen : monteren, demonteren en verwisselen van delen van de bovenleiding waar onder palen en draden. Je helpt mee aan de funderingswerken, grondwerken en betonwerken. Werken op hoogte (klimmen en met hoogtewerkers) vormt geen probleem. Werken met divers klein en groter werfmaterieel (minigraver, boormachines, slijpschijven, railhefmachine, handgereedschap...)

Profiel

e steekt graag de handen uit de mouwen en vindt het leuk als de werken goed en snel vooruit gaan. Je hebt graag variatie in je job en je voert de werken secuur en veilig uit. Je kan zelfstandig werken en bent flexibel naar uurregeling toe, waarbij nacht- en weekendwerk geen struikelbok zijn. Je draagt zorg voor het materiaal en de gereedschappen waarmee je werkt. Je beheerst de Nederlandse taal. Je bezit een rijbewijs B of je kan relatief eenvoudig op het bedrijf geraken. Het bezitten van extra kwalificaties (VCA-basis, attesten voor het besturen van machines en materieel) is altijd een meerwaarde. Je bent een team-player die mee helpt zoeken naar oplossingen en je eigen inbreng kunnen we altijd appreciëren.

Wij bieden

Wij bieden je een leuke job aan in een groeiend familiaal bedrijf, waarbij je terecht komt in een leuk team met gemotiveerde collega's. Hierbij zorgen wij voor: Een marktconforme verloning volgens kennis en ervaring in de sector. Daarnaast krijg je ecocheques en een hospitalisatieverzekering. Een vast contract na een geslaagde interim-periode. Je eigen smartphone. Een goede opleiding om je job uit te kunnen voeren. Tal van opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.