Vacature

Onderhoudsmecanicien in de dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1745

Update: 19-04-2022

default

Jolien Popelier

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als mecanicien sta je in voor volgende zaken: preventief onderhoud, mechanische herstellingen van productiemachines, storingen opzoeken en verhelpen vervangen van onderdelen. Je ondersteunt de technische dienst in het beheer en het herstellen van de randapparatuur, de bekabeling, etc. in productie. Daarnaast ben je allround inzetbaar voor verschillende technische taken, vooral mechanisch, maar kennis van elektriciteit is een groot pluspunt.Je voert verschillende randtaken uit ter ondersteuning van het technisch team in productie. Dit zijn zowel elektrische als mechanische herstellingen/onderhouden/… Je staat in voor het onderhoud van het machinepark, in nauwe samenwerking met andere collega’s. Je staat in voor het beheer en herstellen van randapparatuur: de basis herstellingen kan je zelf uitvoeren; Je staat in voor het onderhouden en herstellen van de bekabeling van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van inkomende leveringen van oa machineonderdelen. Je wordt betrokken in verschillende optimalisatieprojecten binnen ons productieproces.

Profiel

Je hebt een technische opleiding A2 diploma, bij voorkeur elektromechanica of mechanica. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in een gelijkaardige polyvalente, technische functie. Je bent gepassioneerd door techniek en alles dat erbij komt kijken. Je houdt van een afwisselende job. Je kan doordacht te werk gaan en probleemoplossend denken. Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands om vlot met je collega’s te communiceren.

Wij bieden

Teamplayer en communicatief sterk Kwaliteits- en resultaatgericht Zin voor nauwkeurigheid, orde en detail Zin voor verantwoordelijkheid Rijbewijs B

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.