Vacature

Onderhoudstechnicus

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 794

Update: 16-06-2021

default

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een toonaangevend, modern textielbedrijf te Tielt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnicus. - Mogelijkheid voor vaste nacht of een tewerkstelling in 2 ploegensysteem. - Als onderhoudstechnicus sta je in voor preventief en curatief onderhoud van de productiemachines, alsook mechanisch en elektrisch onderhoud van de machineparken.

Profiel

- Als onderhoudstechnicus beschik je over een A2 diploma elektromechanica, mechanica of elektriciteit. - Eerdere ervaring als onderhoudstechnieker vormt een pluspunt, maar je kan hier ook je start van de carrière maken. - Je beschikt over een gezonde basiskennis van mechanica, pneumatica en hydraulica. - Kennis van PLC-sturing vormt een pluspunt. - Je kan probleemoplossend denken, bent stressbestendig en kan werken in de vaste nacht of een 2 ploegenstelsel. - Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse taal inzake administratieve afhandelingen.

Wij bieden

Tewerkstelling in een toonaangevend, modern textielbedrijf te Tielt met kans op een vast contract (na een positieve periode via Quality Tielt). De verloning wordt toegekend naargelang de opgedane ervaring en kennis.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.