Vacature

Onderhoudstechnieker DAG

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2469

Update: 22-02-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van het machine park en de daarbij horende wissel stukken. Je werkt nauw samen in een team van 4 collega’s (3 techniekers + verantwoordelijke). In het taken pakket zitten volgende taken:- Onderhoud uitvoeren tijdens de stilstanden. (2d per week in vroege shift, rest in dag) - Revisie en voorbereidingen van wissel stukken. - Het uitvoeren van controles en inspecties. - Het ondersteunen van de ontstoringsploegen. - Het uitvoeren van projecten. - Het gedeelde beheer van de atelier en het wisselstukken magazijn. (3w rotatie)

Profiel

- Je beschikt minimum over een A2 diploma elektromechanica of bent gelijkwaardig door ervaring. - Wij zijn op zoek naar een teamplayer met kennis van elektrische onderdelen. (contactoren, motoren, drives, etc.) - Je kan techische plannen lezen en hebt kennis van onderhoudstechnieken. - Je zin voor verantwoordelijkheid stelt je in staat om autonoom te werken. - Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Af en toe een woordje West Vlaams horen schrikt je niet af.

Wij bieden

- Je werkt in een filevrije omgeving en wordt omringd door toffe collega’s met zin voor humor. - Omzet is belangrijk maar daar staat dan ook een competitief loon tegenover en de kans om je te ontwikkelen. - Wij voorzien een uitgebreide training on the job voor onze nieuwe collega.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.