Vacature

Onderhoudstechnieker elektriciteit

Contracttype: Nachtwerk, Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 741

Update: 14-05-2021

default

Chloë Samain

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren onderhoudstechnieker elektriciteit op de baan.- Als onderhoudstechnieker elektriciteit sta je in voor de goede werking van de elektrische installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiematerieel. Op elektrisch vak sta je dus zeer sterk in je schoenen.- Elektrisch sta je sterk in je schoenen, maar je beschikt toch over de nodige (basis)kennis van mechanica. Zelfstandig spoor je storingen op aan machines en installaties, deze verhelp je ook. Kablage van (industriële) kasten, het lezen van een elektrisch plan, kablage van elektrische motoren kennen geen geheimen voor u. Je hebt kennis voor het uitvoeren van aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden, distributieborden, verlichtingspalen, aandrijvingen en andere uitrustingen. Alsook heeft u kennis van de nodige voorbereidingswerken zoals trekken van kabels, montage van kabelgoten en plaatsen van uitrustingen (bv lampen).- Indien u kennis heeft van PLC-systemen is dit een pluspunt, absoluut geen must!

Profiel

Elektrische sta je zeer sterk in je schoenen, dit gecombineerd met een goede basiskennis van mechanica. Kennis van PLC-systemen vormen een pluspunt. Je beschikt over een rijbewijs B, dit aangezien je op verplaatsing binnen Vlaanderen zal moeten gaan. Vanwege het rechtstreeks contact met de klant heeft u een goede kennis van de Nederlandse taal. Je kan werken tijdens de dag, 2 ploegen of de vaste nacht (combinaties zijn ook mogelijk). |Elektriciteit, elektromechanica.

Wij bieden

Tewerkstelling in een dynamisch bedrijf in een functie als onderhoudstechnieker elektriciteit met de nodige variatie. Dit alles op de baan, verloning is afhankelijk van uw ervaring en opleiding. Na een mooie positieve periode via QUALITY Tielt verkrijgt u een vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.