Vacature

Onderhoudstechnieker elektromechaniek

Contracttype: Nachtwerk, Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 738

Update: 14-05-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant, tewerkstelling over gans Vlaanderen, zijn wij op zoek naar ervaren, gemotiveerde, enthousiaste, gedreven, ... onderhoudstechniekers elektromechanica.- Als onderhoudstechnieker elektromechanica sta je in voor de goede werking van het mechanisch en het elektrisch gedeelte van werktuigen, installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Mechanisch als elektrisch sta je sterk in je schoenen.- U beschikt over volgende competenties: lezen en interpreteren van werktekeningen; montage en onderhoud van appendages; montage, herstellingen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijvingen; uitvoeren van een smeerschema; kennis van koppelingen, lagers, ...; uitvoeren en praktische organisatie van preventief onderhoud; basisvaardigheden van metaalbewerking (boren, tappen van schroefdraad, ...); lezen van een elektrisch schema; afkoppelen en aansluiten van elektrische motoren; herkennen en vervangen van stuurcomponenten van een elektrische motor; pneumatische en hydraulische schema's lezen en signaliseren van sotringen.

Profiel

Je beschikt over de nodige kennis en drive om aan de slag te gaan als onderhoudstechnieker elektromechaniek, je staat gedreven in het leven. Je beschikt over de nodige communicatieve vaardigheid om te communiceren naar klanten toe, alsook over een goede gezonde portie collegialiteit. Aangezien het werk uit te voeren is op de baan, beschik je over een rijbewijs B. Alsook heeft u een zeer goede kennis van de Nederlandse taal, dit voor communicatie met klanten en interpretatie van de veiligheidsvoorschriften. Bij onze klant kunt u werken in 2 combinaties, dit 2 ploegen en dag OF dag en nacht. |Opleiding elektromechanica.

Wij bieden

Een tewerkstelling bij een dynamisch, financieel gezond bedrijf. Iedere dag is anders, en elke dag ben je op de baan.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.