Vacature

Onthaalmedewerker + kassa

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1222

Update: 21-12-2021

Francoise

Françoise Baudot

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een familiale onderneming te Pittem kijken wij uit naar een onthaalmedewerker in combinatie met kassa. Je vormt het eerste aanspreekpunt aan het onthaal en springt tijdens drukke momenten bij aan de kassa. - Onthaal: Aanspreekpunt voor klanten in verband met vragen, herstellingen of problemen. Telefonie en doorschakeling naar correcte afdeling. - Administratie: Verantwoordelijk voor goederenontvangsten, opvolgen van retourlijsten en fout bij leveringen van de leveranciers. Ingave van garantiegevallen, aanvragen wisselstukken. Bijstaan van de aankoper voor allerhande taken. Opvolgen van oude leveringen en verwerking. Opzoeken van beeldmaterialen zodat deze online geplaatst kunnen worden op de webshop.

Profiel

- Goed ontwikkelde administratieve skills en computervaardigheden - Verantwoordelijkheid kunnen dragen - Klantvriendelijk, dit zowel naar leveranciers als bezoekers - Weekendwerk vormt geen probleem

Wij bieden

Een boeiende job met verantwoordelijkheid in een groeiend familiebedrijf, waarin je alle tools hebt om jezelf te ontwikkelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.