Vacature

Ontwerpingenieur

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1503

Update: 11-03-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

· Ontwerpen van machines en volledige productielijnen· Beheren van klantenrelaties voor de projecten die je begeleidt· Sparren met collega's over ontwerpen en constructies voor de diverse projecten.· Technische documentatie onderhouden en verwerken

Profiel

Klantgerichtheid Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Samenwerken als hecht team Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed)|Prof. bach. Elektromechanica Master Industriële wetenschappen: Industrieel ontwerpen Graduaat Mechanica gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

· Een boeiende functie voor iemand die graag technische uitdagingen aangaat· Een dynamische en jonge werkomgeving die samenwerking en initiatief stimuleert· Een solide werkgever met een sterke reputatie binnen de sector· Een aantrekkelijk salarispakket & contract van onbepaalde duurAlle sollicitaties worden met de grootste discretie behandeld. Interesse ?

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.