Vacature

Operational Excellence Engineer

Referentie: 2281

Update: 12-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Binnen deze rol fungeer je in tandem met de Senior Process Engineer en rapporteer je aan de Plant Manager die zal instaan voor jouw begeleiding en coaching bij opstart. - Je zoekt samen met de lokale teams naar verbetermogelijkheden, gebruik makend van de lean verbetertechnieken. - Vanuit je passie voor product en proces bouw je aan ervaring binnen de behangproductie en kan je de medewerkers coachen en motiveren zonder dat er hiërarchische verantwoordelijkheid is. - Je verzamelt data en informatie, en stelt KPI’s op in samenwerking met de operationele productie teams en management - Je neemt verantwoordelijkheid voor de verbeterdoelen en werkt samen met de teams om deze doelen te bereiken - Je deelt je kennis ivm lean principes en kan mensen coachen bij het implementeren van deze principes - Vanuit je rol vertoef je op de werkvloer, waar je een meerwaarde kan betekenen door de productiemedewerkers te ontlasten van hun dagelijkse zorgen, en dit in een organisatie waar medewerkers werken in 5 ploegen.

Profiel

- Je behaalde een masterdiploma bij voorkeur in engineering, of gelijkwaardig door ervaring - Je hebt minimum 5 jaar werkervaring en bij voorkeur ervaring in het toepassen van lean methodologieën via verworven opleidingen in six sigma, innovatieve arbeidsorganisatie of industrial engineering - Communiceren en in team werken is een tweede natuur - Je bent proactief en houdt de drive graag hoog - Je hebt geen schrik van nieuwe uitdagingen, je durft de huidige manier van werken in vraag stellen en vindt het leuk om nieuwe concepten te testen.

Wij bieden

- Je wordt tewerkgesteld in een ambitieuze firma die pionier is binnen zijn domein. Jobzekerheid is gegarandeerd door de stevige financiële basis. Daarnaast zijn we trots op de hoge werknemersanciënniteit binnen de organisatie. Binnen deze centrale functie zal je mooie groeikansen krijgen om je verder te ontplooien binnen controlling. - De bedrijfscultuur valt te omschrijven als no nonsens, open deur politiek en korte communicatielijnen. Je bent verantwoordelijk voor een afwisselend en uitdagend takenpakket. - Voor deze rol is een uiterst concurrentieel salaris beschikbaar aangevuld met een breed gamma aan extralegale voordelen: bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, gsm, …kers op de taart vormen de glijdende werktijden en 10 ADV-dagen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.