Vacature

Operator afkantlijn

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2114

Update: 04-07-2022

default

Elise Vanhove

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een bedrijf gelegen regio Roeselare zijn wij op zoek naar een Operator afkantlijn- Je neemt de afgekante panelen af op de afkantlijn. - Je zet de stukken weg in de juiste kar volgens het nummer op het etiket. - Je doet kwaliteitscontrole op de afgekante stukken. - Je doet kleine onderhoudsactiviteiten aan de machines op de afkantlijn. - Je ondersteunt de lijnverantwoordelijke en vervangt hem indien nodig: - Je start de afkantlijn op. - Je stelt de afkantmachines af en stelt ze bij indien nodig. - Je controleert de kwaliteit. - Je meet de stukken op aan de meettafel.

Profiel

- Je hebt technisch inzicht. - Je bent kwaliteitsbewust en hebt oog voor detail. - Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig werken. - Je werkt georganiseerd. - Je bent flexibel en stressbestendig. - Je hebt oog voor orde en netheid op de werkpost. - Je bent de Nederlandse taal machtig. - Ervaring met afkantmachines is een pluspunt.

Wij bieden

- Goede verloning - Dagwerk - Opleiding en begeleiding - Professionele en moderne machines

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.