Vacature

Operator ALU en PVC

Referentie: 645

Update: 19-03-2021

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je leert de machine, die aluminiumband verwerkt tot lamellen voor rolluiken, te bedienen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor elke fase van het productieproces waarbij je steeds de veiligheidsregels toepast:Machinebediening: - Je volgt de orders op in de computer - De productielijn wordt door jou opgestart, omgesteld en stopgezet - De instellingen van de machine regel je af naar gelang het type rolluik-profiel - Je leert de aluminiumband op de haspel te installeren en gebruik te maken van de rolbrug.Kwaliteitscontrole: We leggen je uit hoe je tussentijdse kwaliteitscontroles op de geproduceerde profielen uitvoert Als je afwijkingen vaststelt, onderneem je acties om die te corrigeren Je vaststellingen houd je bij op de controleficheOnderhoud: - De machine en jouw gereedschap worden door jou onderhouden en schoongemaakt - Je verhelpt kleine defecten

Profiel

- Ervaring als machineoperator is een pluspunt, we bieden ook de nodige interne opleidingen - Je hebt echter bovenal technisch inzicht en je kan met een computer overweg - Met een zelfstandige en nauwkeurige aanpak en een positieve ingesteldheid, pas je perfect binnen een team van toffe collega’s - Je gaat georganiseerd en logisch te werk en behandelt het materiaal met zorg. - Je hebt een oog voor detail wanneer het op kwaliteit aankomt - Je beheerst het Nederlands, zowel gesproken als geschreven.

Wij bieden

Je werkt in een 2 ploegen-systeem, binnen een filevrije omgeving. We bieden jou een gevarieerde job, op lange termijn, met een aantrekkelijk loonpakket, maaltijdcheques, anciënniteitsdagen, collectief verlof en 12 extra vakantiedagen vrij te kiezen. Je komt terecht in een groeiend en toekomstgericht familiebedrijf dat actief is binnen de kunststofverwerkende nijverheid.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.