Vacature

Operator - Bakker - Voltijds

Contracttype: Nachtwerk, Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 896

Update: 26-08-2021

default

Cynthia Vanderhaeghen

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant in de voedingsindustrie kijken wij uit naar een bakker operator. - Ervaring in de bakkerswereld vormt een groot pluspunt, het is geen must. Wel dien je te beschikken over een eerdere, positieve, ervaring bij het bedienden van machines. Alsook de technische kant ervan, je moet zelf de eerste storingen (problemen) aan de machine kunnen oplossen. - Het deeg wordt automatisch aangemaakt, zelf kan je er niet veel wijziging gaan aanbrengen maar wel een goede verhouding vinden tussen de hoeveelheid bloem, water, ... regeling van temperatuur en verneveling van olie. Zelfstandigheid is troef in deze functie, alsook een basiskennis van het Frans naast een zeer goede kennis van het Nederlands. - Opleiding (eerste 15 à 30 dagen) zal doorgaan tijdens de week van 18u00 tot 20u00 of van 10u00 tot 18u00. - Na de opleiding ga je van start in 3 mogelijke vaste roosters, dit steeds van maandag tot vrijdag. De flexibiliteit wordt verwachting, indien iemand van de weekendploeg op verlof is, daar even in te springen. Rooster 1: 02u00 tot 10u00. Rooster 2: 10u00 tot 18u00. Rooster 3: 07u00 tot 14u00 of 14u00 tot 21u00

Profiel

- Zelfstandigheid - Ervaring in de bakkerswereld en machinebediening - Goede kennis van het Nederlands en basiskennis van het Frans (voordeel)

Wij bieden

Een voltijdse tewerkstelling, met kans op vast contract, bij een voedingsbedrijf die een kwaliteitsassortiment aan producten kan voorleggen. Levering vanuit de firma gebeurt aan een zeer divers publiek: van industriële bedrijven, naar grootkeukens, ambachtelijke bakkers, .. tot aan scholen en verenigingen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.