Vacature

Operator kalibratie in 2-ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2801

Update: 30-01-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een verantwoordelijke voor de kalibratieruimte. - Je zorgt ervoor dat de diepgevroren groenten in de juiste kist afgevuld worden, met de correcte sluiting en etikettering. - Bij een storing probeer je dit zelf op een correcte en veilige manier op te lossen of schakel je de hulp in van de afdelingsverantwoordelijke.

Profiel

- Een teamplayer met een diploma secundair onderwijs en basis heftruckervaring. Een technische achtergrond kan een pluspunt zijn. - Je bent verantwoordelijk voor de werking en reiniging van de kalibratieruimte, je stelt de machines in en verhelpt storingen.

Wij bieden

- Een uitdagende job in een technologisch hoogstaand bedrijf dat continu investeert in duurzame groei. - Een grondige interne opleiding in een dynamisch familiebedrijf met een open cultuur en sterke teamgeest. - En naast jouw verantwoordelijkheden vinden wij het even belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt op je werk!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.