Vacature

Operator Lakinstallaties

Referentie: 644

Update: 19-03-2021

Illy

Ilham Reffaki

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als operator lakinstallatie, ben je verantwoordelijk voor de verschillende fases van het lakprocédé waarbij je steeds de veiligheidsregels toepast:Voorbereiding: - Je bepaalt de werkvolgorde op de meest efficiënte wijze. - Je haakt de rolluikprofielen/-onderdelen aan en af van de rails van de poederlakinstallatie.Machinebediening: - Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de juiste parameters aan de hand van de productiebon.Kwaliteitscontrole: - Je controleert de gelakte stukken op lakfouten.

Profiel

- Je hebt ervaring in een productie-omgeving en kan overweg met een computer. - Je werkt nauwkeurig en planmatig en hebt een oog voor detail wanneer het op kwaliteit aankomt. - Je hebt een goede kennis van het Nederlands, zowel gesproken als geschreven. - Je bent een team-player maar kan evengoed zelfstandig werken. Fysieke arbeid vormt voor jou geen probleem.

Wij bieden

Je werkt in een voltijds dagregime, binnen een filevrije omgeving. We bieden jou een gevarieerde job, op lange termijn, met een aantrekkelijk loonpakket, maaltijdcheques, anciënniteitsdagen, collectief verlof en 7 extra vakantiedagen vrij te kiezen. Je komt terecht in een groeiend en toekomstgericht familiebedrijf dat actief is binnen de kunststofverwerkende nijverheid.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.